Steun Villa iMagina

Doe jij een gift aan Villa iMagina? Dat kan via het Streekfonds West-Vlaanderen van de Koning Boudewijnstichting of via 'Supporters voor G-sporters.

Steun Villa iMagina via het Streekfonds West-Vlaanderen van de Koning Boudewijnstichting. 


Villa iMagina wil een multisensoriële omgeving ontwerpen om kinderen, jongeren, volwassenen, senior met of zonder beperking, persoon met dementie, kind of ouder in kansarmoede, multicultureel gezin … te verwelkomen. In vijf verschillende binnenruimtes en een grote bosrijke tuin kunnen onze bezoekers zich ontspannen, genieten en verwonderd zijn van een omgeving die voor hen is gecreëerd.

Steunen kan door een gift over te maken op rekening nummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting mits vermelding van volgende actiecode: C1850100 – Villa iMagina’.

Giften vanaf 40,00 euro geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag.

Steun Villa iMagina via supporters voor G-sporters’.

Villa iMagina neemt deel aan de crowdfundingscampagne Supporters voor G-sporters’ editie 2020. Wat is onze droom en ons doel op het vlak van sport? 

In ons huis van verbeelding kunnen kinderen, jongeren en ouderen met of zonder beperking terecht om te genieten van een multisensoriële omgeving. De tuin en de buitenomgeving spelen daarin een belangrijke rol.

Met ons thema bewegen in de speelnatuur’ willen we onze doelgroep stimuleren om op onderzoek en ontdekking te gaan. Dat kan perfect in de ruime bosomgeving en de tuin rond ons centrum. Maar daar hebben we de stimulerende attributen voor nodig.

We dromen van een plaats in de tuin waar schommelen en wiegen centraal staan. Daarom zijn we van plan schommel- en wieginstallaties te maken: houten palen en schommel- en wiegmateriaal waarmee je zelf kunt bewegen maar jezelf ook kunt laten bewegen. Daarnaast willen we een buitendansvloer aanleggen waar je op blote voeten op verschillende soorten ondergrond kunt dansen.

Om de toestellen veilig te monteren roepen we de hulp in van AkTRACtie, een centrum dat maatschappelijk kwetsbare jongvolwassenen naar werk begeleidt.

Hoe klein de bewegingen van onze mensen soms zullen zijn, het is voor hen zowel fysiek als mentaal altijd een meerwaarde
.

Zet jij ons project in beweging? Surf dan naar de website van Supporters voor G-sporters’ en je ontdekt hoe je dat kan doen.